Den 12. maj kørte Tsula og jeg en tur til Mors for at få Tsula røntgenfotograferet. Som altid havde vi bestilt tid hos Marianne Klitgaard, som bare er den bedste til at røntgenfotografere hunde. Jeg fik lov til at hjælpe med at holde hendes ben. Det er rigtig fint at kunne holde øje med, hvordan ens hund har det – og også lige selv at se billederne og få Mariannes vurdering af dem. Hun syntes, det hele så fint ud. Heldigvis var DKK enige, for et par dage senere fik vi resultatet: Hofter A/A, albuer: 0/0 og OCE: ikke påvist/ikke påvist.  Så det var jo absolut så godt, som det kunne være.

Hele kuldet er efterfølgende blevet røntgenfotograferet med fine hofter (2 x B og 3 x A) og fine albuer (5 x 0)

Man bliver træt ovenpå en gang narkose 🙂

Og nu er det så tid til at få kikket på nogle gentests, så vi ved, hvad vi skal kikke efter, hvis Tsula skal gå i avl.