Den 17. december holdt vi juleafslutning for de hunde og førere, vi har trænet med gennem året. Det foregik i et smukt og koldt snedækket Haunstrup.

Det var ikke en dag med seriøse poster men derimod en dag med sjove poster med og uden hund.

Den første post var lineføring med fyldt vandskål. Vandskålen skulle holdes i samme hånd, som man havde hundesnoren i. Der blev hældt 100 ml i vandskålen ved start, og ved slut blev det resterende vand målt. Lad os bare sige, at der ikke var nogen, der kom igennem hele banen uden at spilde vand. Vi havde også gjort det lidt sværere for dem, der havde to hunde med, for de skulle nemlig gå med begge hunde i snor i samme hånd – sammen med vandskålen. Slet ikke let.

Næste post var et spil Black Jack eller 21, som det også kendes som. Helle og Kim havde medbragt 20 genstande – alt fra dummyer til plysænder og bamser – som blev lagt i et stort felt. Alle havde fået fastgjort et kort, og så var opgaven at sende hunde ud og hente dummyer og nå så tæt på summen 21 som muligt. Lad mig bare sige, at det ikke var let 🙂 De fleste af hundene var langt fra spontane i deres opsamlinger. Jeg ved ikke, om det kan skyldes, at der var fastsat et spillekort på dem. Og det var et rent slaraffenland for de hunde, der havde lyst til at bytte. Der bliver lidt, der skal rettes, næste gang der trænes frit søg 😉

Så fik hundene dækken på, da sidste post kun var for de tobenede. Det var en kastepost. Vi havde fundet fire dummyer af forskellig form og vægt, og så handlede det om at ramme en kegle. Der er vist flere af os, der har brug for at få lidt kastetræning.

De fem bedste fra hver opgave fik point, og den samlede vinder blev Helle. Hun fik en fin pokal og en juledummy i præmie.

Bagefter var der æbleskiver og glögg hjemme hos os. Det blev nogle rigtig dejlige timer, og det var en god måde at slutte året af på.

Tak fordi I gad være med.