Den 10. september var jeg til åbning af en hundesvømmehal i Snejbjerg. Det er Trine, som jeg har arbejdet sammen med hos LEGO, som har fulgt sin drøm om at åbne en hundesvømmehal. Foruden svømning, kan hundene få lidt massage hos Pote Tryk eller få studset manken hos Lindgaards Hundefrisør. Og så er der selvfølgelig en butik, hvor man kan få lov til at skille sig af med nogle penge.

Trine havde fået et byrådsmedlem (beklager men jeg har glemt hans navn) til at klippe snoren over, og hendes egen hund, rottweileren Elvis, var den første til at springe i bassinet.

Jeg håber, at det bliver en succes for Trine og de øvrige i huset.

Efter indvielsen af svømmehallen gik turen til Middelfart. Helle havde meldt Prima til en tollerworkingtest, og jeg skulle være dommerelev på tollerbrugsprøven.

Prøven blev afholdt i Nordsjælland ved Krogenberg Hegn, så det var en længere tur. Helle havde derfor besluttet, at vi skulle have en overnatning på Hotel Marina i Vedbæk. Det var en god idé. Det gav os tid til at gå en tur med Prima ved stranden, og vi fik en dejlig middag og et par glas vin på en restaurant ved havnen. Og ikke mindst skulle vi ikke så tidligt op søndag morgen, da vi kun havde en ganske kort tur til prøveområdet.

Prima har været lidt tøvende med at samle ænder op. Så får at undgå pres og stress omkring dette, så valgte Helle at stille hende på en workingtest, som jo er på dummyer. Primas afleveringer fra vand sad ikke lige i skabet, og de bøvlede lidt med en landmarkering (som dog kom hjem), og endelig var der vist en optakt til lidt bytteri i søget. Så de måtte nøjes med en 3. præmie.

Da der var mangel på hjælpere på prøven, sprang jeg til som skytte. Det betød jo så, at Helle og jeg ikke fik så meget tid til at snakke. Vi talte jo godt nok i bilen hele vejen fra Middelfart, hele aftenen og hele vejen hjem til Middelfart – men vi blev ikke helt færdige 😉