Tja, nu gav vi efter for presset og alle opfordringerne – og udvidede flokken med en labbedap – endda en sort en af slagsen. Så nu har vi to tollere billigt til salg 🙂

Nej, selvfølgelig ikke. Men vi har haft besøg af Martins Chinook i en lille uges tid, da Martin skulle til USA med arbejdet. Vores hunde er vant til hinanden, så det har været problemfrit og mægtig hyggeligt at have hende på besøg. Især er Tiva meget forelsket i hende og skal helst gå op og ned af hende hele tiden. Chinook er en tålmodig hund, så hun finder sig i den lille klisterpind.

Onsdag var der træning hos Trond, og da vi jo havde Chinook på besøg, benyttede Leif muligheden for at “prøvekøre” en labbedut. Så han og Chinook deltog på “mit” hold med Vixen. Det gik fint, men Chinook er også en veltrænet hund.

Bagefter var det Tivas tur til at træne en god times tid sammen med det sædvanlige hold.

Klæder de hinanden, eller hvad????