Dagen efter vores enetime hos Trond, vågnede jeg op og tænkte, at det nok var noget, jeg havde drømt. Eller også var det tryllestøv, som Trond havde drysset på Vixen holdt op med at virke. Så det var ikke med store forhåbninger, at jeg tog en tur til Haunstrup for at træne lidt med hende. Men dælme om ikke tryllestøvet virkede endnu.

Jeg lavede lidt øvelser med hende og gik en tur fri ved fod. Og hun var der bare – der lige ved siden af mig. Hvilken fed fornemmelse 🙂

Om lørdagen havde vi fået lov til at låne Trond og Aases terræn, da de var rejst til Norge. Jeg ville gerne genbesøge nogle af de øvelser, vi havde lavet på weekendkurset. Samtidig skulle vores nyfundne “fri ved fod” bestå sin prøve.

Jeg startede med tilbagesendingen, hvor jeg tog Vixen med ud til de tre punkter, hvor vi lagde et par dummyer hvert sted. Hun gik selvfølgelig fri ved fod – og hun gjorde det godt! Jeg sendte hende derefter efter én dummy hvert sted. Det klarede hun problemløst.

Dernæst genbesøgte vi markeringen med terrænskift, som vi havde problemer med i træningsweekenden. Det har vi så stadig. Når afstanden bliver for stor, så kniber det med at komme over bækken.

Tiva fik også afprøvet denne øvelse; dog med noget mindre afstand. Hun syntes også, at det var svært.

Jeg sluttede af med at sende Vixen efter den sidste dummy på de tre steder, hvor jeg havde lagt dem ud tidligere på dagen. Det klarede hun med bravour.

Leif tog lidt film af vores tilbagesendinger og ikke mindst med medfølgende fri ved fod. Den ene er desværre for lang til at blive uploaded til denne blog, men den anden får I her: https://usercontent.one/wp/blog.wildmountain.dk/wp-content/uploads/2019/09/Fri-ved-fod-og-tilbagesending-1-hos-Trond-30-august-2019.mov