24. februar 2019:

Lille prinsesse Tiva, som meget snart fylder 1 år, er simpelthen en skøn hund. Hun er noget helt for sig selv. Vores hunde er kærlige og kælne, men intet slår Tiva. Hun nærmest smelter, når hun læner sig ind mod én, og hendes tillid til os er helt fantastisk.

Hende og Vixen kommer så godt ud af det sammen, og hun er i det hele taget rigtig god til at omgås andre hunde. Hun har et fantastisk sprog, og er rigtig god hurtigt at fange andre hundes sprog.

Træningsmæssigt er hun også helt fantastisk. Hun lærer lynhurtigt, og hende og Leif passer rigtig godt sammen. Jeg glæder mig så meget til at se dem på prøver. Der er planer om en DRK brugsprøve meget snart. Og så må vi se, hvornår Leif synes, de er klar til tollerjagtprøver.

Og så er hun blevet en rigtig dygtig fotomodel og lader sig forme af Leif, når det er tid til et photo shoot.

Vi elsker simpelthen den hund smiley