Juleaften i år blev lidt anderledes end tidligere. Kristian skulle komme hjem sidst på dagen Lillejuleaftensdag. Men da han havde haft lidt feber og hostet lidt, bad vi ham tage en Corona-test. Og den 23. om morgenen sendte han os svaret – positiv. Så nu har Kristian også prøvet at blive ramt af Corona.

Som den gode mor jeg er, fyldte jeg bilen med julegaver, mad, slik, cola og alle mulige andre ting, som jeg tænkte, at han kunne have brug for og satte næsen mod Århus. Alle varerne blev stillet udenfor hoveddøren. Jeg ringede på og trådte 3 skridt tilbage. Kristian kom ud iført mundbind, og vi måtte nøjes med at vinke til hinanden og ønske hinanden en god jul.

Den 24. kørte vi en tur til Vesterhavet. Vi skulle hente fiskefileter i Hvide Sande og valgte at tage hundene med og få en tur ved Søndervig. Vi havde næsten stranden for os selv, og det var skønt at komme ud og få røde kinder.

På vej derud talte vi om, at vi havde al den julemad, og vi kun blev os to. Så vi besluttede at åbne vores hjem og hjerter og invitere et par indvandrere på julemiddag. De sagde heldigvis ja, og derfor holdt vi juleaften med Aase og Trond 😉