Jeg har meldt Tsula til udstilling i Herning den 12. og 13. november – begge dage. Det er jo ikke helt min yndlingsbeskæftigelse, men da det jo er lige i vores baghave, og da Tsula lige vil være rundet 9 måneder på det tidspunkt, så besluttede jeg at kaste mig ud i det. Men….min kendskab til udstilling er jo forholdsvis lille. Jeg ved, hvordan det forløber, og hvad jeg skal gøre, men jeg har ingen viden om, hvordan jeg stiller en hund op, så den står korrekt, og hvor hurtigt jeg skal løbe, så Tsula viser sig bedst (godt nok har jeg kun ét gear, og det er “skildpadde-fart”, men måske kunne jeg tage mig sammen og sætte farten lidt op over 10-15 meter, hvis det er det, der skal til :-)). Så derfor meldte jeg os til ringtræning i Herning. Det er DKKs kreds 11, der står for det. De træner hver mandag i Føtex’ parkeringshus. Vi var afsted første gang den 17. oktober.

Det var noget af en oplevelse. Masser af hunde, en rungende og halvmørk parkeringskælder, og en Tsula, der var både lidt trykket og lidt nysgerrig. Vi fik løbet en hel del, og vi fik øvet en masse stå. Men det bedste af det hele er nok miljøtræningen, for det er virkelig en larmende oplevelse med masser af hunde – nogle af dem temmelig nærgående – små hunde, der gør i et væk, og en “dommer”, der gramser på Tsula.

Vi har nu været afsted tre gange, og kan lige nå gang nr. 4, inden udstillingen. Derefter tænker jeg ikke, at de kommer til at se så forfærdelig meget til mig 🙂

Gitte og Daimi har også deltaget i ringtræningen. Det var skønt med et kendt ansigt.

Der blev taget billeder én af gangene, og sørme om Tsula og jeg ikke er med på et af dem:

Tsula fylder ikke meget ifht. den Irske ulvehund og Broholmeren 🙂 Men hun står fint 🙂

En af de andre gange fik jeg Gitte til at tage lidt billeder. Jeg tænker, at hun ser en smule røvrøvet ud på billederne. Jeg må se, om jeg kan stille hende lidt bedre i Herning.

Jeg tog også et par billeder af Gitte og Daimi – og de gør det rigtig godt 🙂