Ugebillede for uge 14. Tsula bliver højere og tungere. Og hun bliver bedre til at posere for fotografen. Faktisk gik det så hurtigt denne gang, så både Leif og jeg blev noget overraskede.

Det er lettere at få hende til at stå. Så nu kan jeg ikke længere skyde skylden på hende, hvis det ikke ser godt ud. Jeg må tage den på mine skuldre og erkende, at jeg faktisk ikke aner, hvordan de står bedst.

Og som man kan se, så er det nu ikke kun hendes højre øre, der knækker lidt. Nu følger venstre øre trop. Det gik ellers lige så godt med venstre øre. I lang tid har det hængt rigtig pænt, men de seneste dage, har det fået sit eget liv. Og nu altså også venstre øre! Så nu skal der tapes. Jeg er nødt til at forsøge at få dem til at hænge lidt pænere. Og hvis det ikke lykkes, så har jeg i det mindste forsøgt.