Hun er en prægtig lille hvalp, hende Tsula. Hun er faldet utrolig godt til. Hun har selvfølgelig sin egen mening om mange ting, men indtil videre har vi formået at blive enige om tingene 🙂

Vi skulle have skudt campingsæsonen i gang fredag den 8. april. Da vi kørte fra Vildbjerg var der nærmest snestorm, og det forfulgte os hele vejen til Middelfart. Lige da vi ankom, var vejret faktisk ok – bortset fra at det blæste en stiv pelikan. Men……der gik ikke længe, før det dårlige vejr også kom til Middelfart. Så vi besluttede ret hurtigt, at vi ville stille campingvognen op og køre hjem igen. Det ville ikke være muligt at sætte fortelt op i det vejr.

Inden vi kørte hjem, var vi forbi Helle og Kim, så Tsula kunne møde Troja, Cookie og Prima. Hun hilste på dem én ad gangen, og det gik rigtig fint. Det er også nødvendigt, for hun kommer til at tilbringe rigtig meget tid med de tre piger.

Turen til Middelfart og retur var hendes anden tur i bilen. Og hun klarede det bare så flot. Ingen piberi og ingen uro. Hun lagde sig bare til at sove.

Tiva er endnu ikke faldet i svime over Tsula, men det går den rigtige vej, som man kan se af disse videoer:

https://youtube.com/shorts/s8sQ0yO1Zhs, https://youtu.be/Ejaxs5e12tg, https://youtu.be/PoxB7TnK_QI og https://youtu.be/Do8yLc2wjXs