Det har været en mærkelig campingsæson i år – dels pga. Corona-restriktionerne, der gjorde, at vores ture i Middelfart by med indlagt brunch etc., ikke blev til noget, og dels pga. vejret, der når har været det vådeste i mange år. Hvor vi normalt bruger meget tid på at gå ture med hundene, så var situationen i år næsten sådan, at man ventede på opholdsvejr, så hundene kunne komme ud og tisse.

Men det har ikke været nok til at ødelægge vores campingsæson. Vi har nydt at være dernede, og det har hundene også. Vi har begge været dernede alene med én af hundene. Jeg har haft en del arbejdsdage dernede, og det har været superhyggeligt at sidde i forteltet og arbejde.

Nu er der pakket ned, og vi glæder os allerede til næste sæson.

Fra en hurtig gåtur i frokostpausen. Vixen fulgtes fint med mig, men foretrak at gå ude i vandet: https://youtu.be/rU9dNGtRBBo

Solnedgang ved Lillebælt
Det blev også slappet af i campingvognen