Tilbage i august fik jeg at vide af Hannu, at Tapsu var gået over Regnbuebroen. At jeg først skriver om det nu skyldes, at det har været meget hårdt for Hannu at miste Tapsu efter 13 år.

Tapsu var fra Daisys eneste kuld – B.B. King-kuldet. Han var én af 8 hvalpe efter Daisy og Oscar (Andelokkeren’s Røde Oskar). Vi havde på det tidspunkt ikke sendt en hvalp ud af landet (dette var kun vores andet kuld), og vi var ærlig talt lidt bekymrede for det. Men Hannu og hans datter Laura (der på det tidspunkt var 6 år) gjorde al vores bekymring til skamme.

Hannu og Laura fløj hertil for at hente ham og tilbragte weekenden i Danmark. Og gennem årene var vi haft en god kontakt med Hannu, som jævnligt har sendt os opdateringer og billeder af den smukke dreng. Alle de fantastiske billeder i nedenstående galleri er taget af Hannu.

Tapsu blev i maj opereret for en næse/oral-fistel – en operation, der varede 7 timer. Denne fistel medførte, at han fik betændelse i tandrødderne i stort set hele overkæben, og mange af hans tænder blev fjernet. Det var hårdt for ham at komme over den operation – især pga. den lange tid under bedøvelse. Derudover bar skelettet også præg af, at Tapsu altid har været en meget aktiv hund, og 13 år gammel, var han noget slidt. Det gik lidt op og ned med ham efterfølgende, men på et tidspunkt ville han ikke længere med på tur, og han holdt op med at spise og drikke. Og så var det tid til at sige farvel. Han fik lov til at sove ind i Hannus favn.

Tapsu har haft et skønt liv som et højt elsket familiemedlem. Han fik lov til at tilbringe rigtig meget tid ude i naturen med Hannu og Laura, og han har levet en stor del af sit liv i vandet – som en rigtig toller 🙂

Vi siger et stort tak til Hannu og Laura for at give Tapsu et fantastisk liv. Vi ved, at han var højt elsket, og han har helt sikkert elsket jer lige så højt.