Uha, hvor havde jeg glædet mig til en forlænget weekend på Rømø med manden min, Helle, Kim og fire hunde.

Torsdag lukkede jeg pc’en ned kl. 12.00, og kl. 13.00 var vi på vej. Vi havde et pitstop i Varde, hvor vi fik en lækker frokost på “Spiseriget”. Og så var vi klar til den sidste del af turen til Rømø.

Det første, vi gjorde, da vi ramte Rømø var at smutte til Lakolk strand, hvor hundene fik lov til at spæne lidt rundt. Så gik turen til sommerhuset i Rømø Kirkeby. Vi havde fået fat i et lækkert sommerhus, der lå rigtig hyggeligt i et kuperet område med lyng og gran.

Helle og Kim var der allerede og havde fået tændt op i brændeovnen. Dejligt. Vi lod hundene hilse på hinanden udenfor, da det nogle gange kan være lidt hektisk. Men de er efterhånden så vant til at være sammen, at det bare blev til noget i retning af “nå, er I her også? Fedt”. Det er bare så skønt, at de fire går så godt i spænd. Leif kom godt nok ud på lidt af en løbetur rundt om huset. Troja benyttede friheden til at udforske omgivelserne. Det ville ikke være noget problem, hvis hun ikke var døv. Men det er hun, så hun kunne ikke lige kaldes tilbage. Så Leif piskede efter hende. Det så lidt sjovt ud – og jeg tror faktisk, at Troja gjorde det med vilje 🙂

Vi havde besluttet, at det skulle være en afslappende weekend: Sove længe, gå med hundene, tid til at læse, snakke og spille – og selvfølgelig god mad og lidt vin. Og det blev det også. Vejret kunne have været bedre. Vinden var OK, men vi kunne fint have undværet regnen.

Weekenden sluttede med en frokost hos Frankel 5 i Havneby.

Alt i alt en superskøn og afslappende weekend, der kræver en gentagelse.