Da vi i foråret deltog i et DRK-skue i Mønsted, blev vi jo begavet med så mange ting (fordi vores to hunde var de eneste tollere, der deltog) – heriblandt to gavekort: Et gavekort til massage ved Center Dyreklinik i Viborg, og et til en konsultation ved Viborg Dyreklinik.

Massagen skulle Vixen have. Men hvad skulle jeg stille op med et gavekort til en dyrlægekonsultation? Vores dyrlæge er i Vildbjerg, og jeg går kun til dyrlæge, hvis der er noget galt. Men…..nu da Tiva jo har tip-tip hofter og albuer, så var det tid til næste skridt i “gøre klar til parring-seancen” og få taget blod til en PRA-test. Som sagt, så gjort – så Tiva fik taget en blodprøve. Hun opførte sig eksemplarisk og fik en fin rød forbinding på, og gavekortet blev brugt som en del af betalingen.

Næste stop var så hos Mette, der skulle give Vixen masssage. Hun var både dygtig og behagelig. Hun kunne konstatere, at Vixens venstre skuldre var mere muskuløs end den højre. Det er ikke usædvanligt, men der var også lidt ømhed både her og i bagparten. Det kan skyldes de tre timers træning i går. Hun foreslog, at jeg gav hende lidt tid og så fik hende checket igen – evt. hos Magtor. Hun roste i øvrigt Vixen for at være i god form og muskuløs. Det var jo dejligt at høre.

Vixen ser tilfreds ud efter massagen, mens Tiva ser lidt snydt ud 🙂