Søndag var Helle og jeg en tur i det sønderjyske. Vi var inviteret af kredsen til at komme med lidt input til jagttræning, og det vil vi jo altid gerne.

Det var en broget flok af meget unge, voksne og lidt ældre hunde, men vi fik tilrettelagt noget, som de alle kunne være med til, og vi kunne ”skrue op og ned” for øvelserne efter behov . Vi have fyldt lommerne med “Trond-øvelser” og “Trond-input”, og det virkede til at falde i god jord – og ikke mindst havde det en god effekt på hundene – især de lidt vilde ?

Det blev til en hel dag med dygtige hunde, som – synes jeg – rykkede sig i løbet af dagen.

Vi kommer gerne igen, når I har brug for flere input (eller en genopfriskning af de input, vi er kommet med ?)

Som tak for indsatsen fik en kurv fyldt med lækkerier. Anna-Mette havde researched og fundet nogle af de ting, vi virkelig elsker: Lakridspiper, rosé- og hvidvin fra Yellow Tail, Bridgeblanding, godbidder til hundene. Og – bedst af alt – et par hjemmestrikkede sokker med tollere på. TAK 🙂