I fredags blev campingsæsonen skudt i gang i det fineste vejr.

Fredag kl. 14.00 var vi klar foran indgangen til Galsklint Camping. Vi havde tvunget Kristian med, og han hjalp os med at sætte teltet op i det skønneste forårsvejr. Helle og Kim stødte til lidt senere og hjalp med de sidste ting. Og så var det tid til middag på Kitzchen.

Det var ikke kun Kristian, vi havde med. Alba fik også sin første campingoplevelse. Alba er en af pigerne fra Pokémon-kuldet, og vi havde fået lov til at passe hende en uges tid, mens Camilla og Morten var på ferie. Det har virkelig været spændende at få muligheden for at opleve, hvilken hund hun var blevet. Og hun er blevet en rigtig dejlig hund, som var en udsøgt fornøjelse at have boende. Hende og Tiva havde stor fornøjelse af hinanden, og de brugte hele ugen på at lege, lege og lege. Når det blev for vildt, agerede Vixen politimand og lagde sig imellem.

Vi tror, at Alba havde en dejlig uge hos os. Hun lærte i hvert tilfælde meget nyt, som Camilla og Morten endnu ikke havde fået lært hende. Hun kan nu ligge i sofaen, sove i sengen og tigge smagsprøver i køkkenet. Vi håber, Camilla og Morten fortsætter træningen.

Mor og datter – hvem er hvem?

Da Alba blev hentet lørdag eftermiddag, klaskede Tiva sammen af træthed, og vi kom først rigtig i kontakt med hende mandag, da vi kom hjem fra arbejde smiley

En af de mange ting, jeg elsker, når vi er på Galsklint Camping er morgenturene med hundene. Normalt går vi ikke tur med hundene om morgenen; det er simpelthen for tidligt, og vi har ikke tid. Til gengæld er det så meget bedre, når vi er på camping og har tiden til det. Jeg står gerne – forholdsvis – tidligt op for at gå en tur op igennem skoven med dem. Vi kommer som regel meget tæt på råvildtet, som er i gang med morgenmaden.

Morgenstemning i Dyrehaven og ved Lillebælt