November 2018:

Leif var jo så heldig at få sit drømmejob sidste år i maj – som it-specialist hos Værnfælleskommando i Karup. Det eneste minus i den forbindelse var, at vi jo mistede hans firmabil. Da jeg blev genansat hos LEGO, var én bil for lidt. Vi har jo Avensis’en, som er fra 2008 og har kørt over 300.000 km. Den er kraftig nok til at trække campingvognen. Så det kloge valg ville nok have været at købe en lille økonomisk bil, der kunne køre jorden rundt på ½ tank benzin. Men vi har nu i mange år sådan ønsket os en rigtig hundebil med fastmonteret bur. Vi har jo hidtil haft hundene i et stofbur, der kunne flyttes fra den ene bil til den anden sammen med alt grejet. Så vi endte med at købe en Ford Grand C-Max, som vi har ønsket os længe. Den er på gule plader og har skydedøre. Og så har den automatgear, hvilket jeg oprindelig syntes, var noget pjat. Men……jeg er nu blevet voldsomt glad for det. Det skaber bare nogle gange lidt problemer, når man skifter fra den ene bil til den anden ?

Næste step var jo buret. Leif havde jo – selvfølgelig – en klar idé om, hvad han ville have. Og det, han ville have, kunne han få hos Bech Trade (www.bechtrade.dk). Han laver selv bure, og standardburene har en rigtig fornuftig pris. Men….vi kunne jo ikke nøjes med et standardbur, så vi måtte lægge en mindre formue derude. Til gengæld har vi fået et bur, lige som vi ville have det. Vi har valgt at placere det bag førersæderne, så det ikke går ud over hundene, hvis der er nogen, der kører op i os. Desuden ville vi kunne bruge skydedørene til at få hundene ud og ind af buret, da der udgang i begge sider af buret. Ovenpå buret har vi fået monteret en ramme, der gør, at vi kan lægge ting deroppe, uden at de falder ned. Der er en løs skillevæg, som vi kan sætte i, hvis vi skal adskille de hunde, vi kører med. Endelig har Leif monteret et automatisk lys ved begge døre, som tænder automatisk, hvis det er mørkt. Og – han har monteret LED-lys inde i buret, som kan skifte farve. Han bliver lidt sur, når jeg kalder det porno-lys”.

Hvis I står og skal have bur i bilen, så kan vi anbefale at kikke ud til Bech Trade. Hvis man ikke skal have noget speciallavet, så får man meget bur til små penge.